Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 352
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 352
Składniki
Upiec biszkopt z podanych składników tj.ubić pianę z białek ze szczyptą soli ,dodać żółtka oraz pozostałe składniki i wymieszać z mąką.Po upieczeniu ciasto wystudzić.
Przygotować garnuszek,wyłożyć jabłka jak trzeba dodać odrobinę cukru i jak jabłka będą wrzały wsypać sucha galaretkę-dokładnie wymieszac i wystudzić. Mleko na masę zagotować,utrzec masło z cukrem pudrem i po łyżeczce dodawać gorące mleko. na biszkopt wykładamy ostudzone jabłka a na całkiem zimne jabłka wykładamy masę.Całość ciasta polewamy polewą czekoladową. Smacznego!