Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 53
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2660
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 338
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 153
Polecam.
Odsłon: 217
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 53
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2660
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 338
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 153
Polecam.
Odsłon: 217
Składniki
maslo z maka posiekac drobniutko, dodac zoltka, cukier, jak chcemy to jakis aromat, szybko zagniesc. upiec na zloty kolor
jablka rozsmarowac na upieczonym spodzie.
kremowke ubic dodac cukier i zelatyne rozpuszczona w cieplej wodzie.posmarowac wierzch i polac polewa.