Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sushi z bakłażana"
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 172
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 183
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 54
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 334
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 359
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 84
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 172
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 183
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 54
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 334
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 359
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 84
Składniki
Bakłażana pokrój wzdłuż w 1,5- centymetrowe plastry. Posól, odstaw na 10 minut, następnie opłucz i osusz ręcznikiem papierowym. Płaty dorsza ugotuj na parze. Bakłażana skrop oliwą i usmaż na złoty kolor.
Marchewkę i pietruszkę pokrój w cienkie słupki i zeszklij na maśle. Dodaj ocet balsamiczny. Szczypiorek zblanszuj. Rozłóż ok. łyżki farszu na każdym plastrze bakłażana, dodaj kawałki dorsza i zwiń je w ruloniki. Zwiąż je zblanszowanym szczypiorkiem.Źródło: Show