Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Surówka kapuściana"
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27997
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 100
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 72
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 287
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27997
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 100
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 72
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 287
Składniki
Kapustę oczyść z zewnętrznych liści, poszatkuj. Włóż do rondla. Marchewkę obierz, umyj, zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Dodaj do kapusty, zalej wrzącą wodą, Gotuj 5 minut.
Cebulę obierz, pokrój w kostkę. Warzywa odcedź. Dodaj cebulę, przypraw do smaku solą, pieprzem, cukrem, kminkiem i niewielką ilością octu. Dokładnie wymieszaj.
<strong>Czas przygotowania 20 min., ilość porcji 8, cena za porcję 0,50 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie