Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Surowe szparagi z miętą i parmezanem"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
<strong>Dominika Wójciak
Stopień trudności: dla początkujących, liczba porcji: 4, czas przygotowania: 10 minut
Surowe szparagi potnij na cieniutkie wstążki obieraczką do warzyw.
Ułóż w miseczkach i delikatnie wymieszaj z posiekaną miętą, sokiem i skórką z cytryny oraz oliwą.
Dopraw solą oraz świeżo zmielonym pieprzem i posyp płatkami parmezanu.Źródło: Pani