Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robi się szybko i jest pyszne.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Z podanych składników zaqgniesc ciasto. 1/3 odłożyc do zamrażarki. Na blache wyłozyc 2/3 ciasta na które nakładamy jabłka-uprażone, ok. 1 kg. +3 łyżki cukru+cynamon+rodzynki. Ubić 5 białek z 1 szklanką cukru i kisielem owocowym (2 łyżki mąki ziemniaczanej ) Wykładamy piane na jabłka. Na wierzch wykładaamy resztę ciasta lub ścieramy na tarce o grubych oczkach. Piec ok. 1 godziny w temp.ok. 180''''''''.