Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Suflet serowy"
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 289
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 140
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4959
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2331
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 289
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 140
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4959
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2331
Składniki
Kaszę kukurydzianą ugotuj z 5 dag cukru na mleku. Ostudź.
Twaróg zmiel, utrzyj z żółtkami, wanilią i resztą cukru. Dodaj ubite białka, skórkę i maliny.
Żaroodporne naczynka posmaruj masłem, posyp bułką tartą. Włóż kaszę, masę serową, kaszę. Upiecz.
Porcje 6 Przygot. 60 min Cena 1,90 zł Kalorie 234 kcal
<strong>Anna Walz z Lublina</strong>Źródło: Takie jest życie