Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 30
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 30
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Składniki
Bułkę zalej mlekiem. Następnie odciśnij i dodaj mielone mięso, jajko, mąkę, łyżkę ketchupu i sól. Całość wymieszaj. Uformuj małe kulki i obsmaż je na patelni. Połowę ogórka pokrój w cienkie plasterki, a drugą w pałeczki. Na igły ponakłuwaj pulpeciki na zmianę z plasterkami ogórka, a na koniec dodaj pomidorek. Połóż stonogę na talerzu. Z pałeczek zrób nóżki, a oczy z migdałów.Źródło: Na żywo