Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sola pieczona w folii. Po 18. miesiącu"
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 270
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 139
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 417
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 270
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 139
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 417
Składniki
Umyte filety przypraw ziołami i sokiem z cytryny. Odstaw do lodówki na 15 minut. Następnie zawiń je w folię aluminiową i piecz 25 minut w ok. 170oC. Umyj i obierz warzywa. Marchewkę pokrój w talarki.
Po ugotowaniu „na chrupko” przełóż je do naczynia żaroodpornego wysmarowanego tłuszczem i posyp wiórkami żółtego sera. Zapiekaj przez kilka minut (ser na warzywach powinien się rozpuścić). Upieczoną rybę i warzywa udekoruj natką.Źródło: Mam dziecko