Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sojowe leczo z ziołami"
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 796
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 796
Składniki
Bulion wymieszaj z przecierem, gorącym zalej kotleciki sojowe. Odstaw na godzinę.
Pomidory obierz, pokrój. Pokrój także resztę warzyw. Podsmaż najpierw czosnek, potem warzywa.
Kotleciki pokrój w kostkę, włóż do duszonych warzyw razem z zalewą.
Gotuj 3-4 minuty, przypraw. Przed podaniem możesz posypać żółtym serem.
<strong>Czas przygotowania 35 min, ilość porcji 4, cena za porcję 1,50 zł.
Przepis przysłała Aleksandra Główka z Chorzowa.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie