Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Soczyste szaszłyki"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 203
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 203
Składniki
Cebulę obrać, pokroić w kostkę. Szczypiorek i natkę umyć, osuszyć, posiekać. Jogurt wymieszać z twarogiem (można zmiksować), dodać siekaną cebulę, szczypior i natkę. Sos przyprawić solą oraz pieprzem.
Mięso oczyścić, pokroić. Cukinię i grzyby pociąć na kawałki. Na szpilki do szaszłyków nadziewać naprzemienne: mięso, cukinię, pomidorki i pieczarki.
Szaszłyki piec na grillu elektrycznym lub w piekarniku. Podawać z sosem jogurtowym.Źródło: Twoje Imperium