Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Smażone warzywa z boczkiem"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 75
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 121
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 28
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4516
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 75
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 121
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 28
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4516
Składniki
Ziemniaki i boczek pokrój w kostkę. Papryki oczyść, pokrój w paski, cebulę posiekaj. Boczek wrzuć na patelnię, podsmaż. Dodaj cebulę i paprykę, smaż 5 min. Dodaj ziemniaki, wymieszaj.
Jajka roztrzep ze śmietaną, dodaj ser, przypraw solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Zalej warzywa. Smaż kilka minut, aż masa się zetnie.
<strong>Czas przygotowania 25 min. Ilość porcji 4. Cena za porcję 2,80 zł.
Przepis przysłała Agata Skiba z Łabędziowa.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie