Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Słodki mus z brzoskwiń"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1178
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 130
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1178
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 130
Składniki
Owoce umyj, usuń pestki. Zdejmij skórkę. Pokrój drobno owoce i włóż do garnka. Gotuj 15 minut, mieszając. Następnie dodaj miód i zmiksuj.
Gorący mus włóż do słoików. Zapasteryzuj (gotuj słoiki w garnku z wodą na małym ogniu 10-15 minut).Źródło: Świat kobiety