Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Śledzie w zalewie"
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 22
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 208
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 188
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 22
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 208
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 188
Składniki
Śledzie umyj, posól. Obtocz w mące, usmaż na oleju. Ostudź, pokrój. Cebule pokrój na plasterki. Śledzie, cebule i przyprawy ułóż warstwowo w misce. Półtora litra wody zagotuj z solą. Ostudź, wlej kilka łyżek octu. Zalej śledzie. Schłodź.
Przepis przysłała Łucja Staszyńska z Gdyni.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie