Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Serowy przysmak z bakaliami"
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 112
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 44
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 425
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 112
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 44
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 425
Składniki
Zagotuj mleko z wanilią. Jaja roztrzep ze śmietaną i wlej powoli do gotującego się mleka. Gotuj, aż oddzieli się serwatka. Ostudź. Ser odciśnij za pomocą gazy.
Utarte z cukrem masło, bakalie i skórkę wymieszaj z serem. Formę wyłożoną gazą napełnij masą, wstaw do lodówki na 3 godz. Udekoruj owocami.Źródło: TV14