Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4822
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 948
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 232
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4822
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 948
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 232
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem pudrem i żółtkami dodać sok wyciśniety z cytryny i zmielony ser,wszystko razem ucierać i dodawać stopniowo mąkę wymieszaną z proszkiem na końcu ubitą pianę z białek i delikatnie wymieszać łyżką.Ciasto wyłożyć na blaszkę a na wierzch poukładać pokrojone na większe kawałki owoce,piec ok 40 minut 180 stopniach,upieczone i wystudzone posypać cukrem pudrem. Życzę smacznego.