Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny, soczysty sero makowiec.
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 205
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 170
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 33
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 205
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 170
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 33
Składniki
Z podanych składników zagniatamy ciasto. Zagniecione ciasto wstawiamy na 30 minut do zamrażalki. W tym czasie robimy masę z sera i maku. Ucieramy masę serową mikserem - najpierw margarynę, cukier i żółtka, a następnie dodajemy ser i dodatki. Białka ubijamy na sztywno, dodajemy na koniec do masy i delikatnie musimy wymieszać. Ciasto wykładamy na wysmarowaną i wysypaną mąką blachę, na ciasto wykładamy masę makowa i następnie wykładamy masę serową. Pieczemy 1 godzinę w 200 stopniach Celsjusza, środkowa półka, grzałki góra/dół. Upieczony sernik polewamy polewą czekoladową i posypujemy wiórkami kokosowymi.
Smacznego!!!