Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serniki w bajglach i wiórkach kokosowych.
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 223
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 71
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3316
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 223
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 71
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3316
Składniki
Oddziel żółtka od białek, ubij cukrem i kokosem. Do twarogu włożyć 1 żółtko i 1 łyżkę. Sahara. mieszać. Namocz bułeczki przez 2 minuty.Włożyć bajgle na rozgrzaną patelnię z olejem słonecznikowym, wlać 1 łyżeczkę do każdego bajgla. masę jajeczną z kokosem, następnie wyłożyć twarożek, na wierzch również masę jajeczną. Smażyć z obu stron do miękkości. Załóż naczynie, udekoruj według uznania.