Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest smaczny, wilgotny i puszysty. Dodatkowym jego walorem jest łatwość i szybkość wykonania.
Polecam.
Odsłon: 135
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 80
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 646
Polecam.
Odsłon: 135
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 80
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 646
Składniki
Wszystkie składniki na ciasto zagnieść i podzielić na 2 części i do zamrażalnika na około 30min do 1 godz. Następnie wyłożyć na blachę 1 część ciasta
Ser utrzeć z cukrem dodawać pomału roztopioną Kasię, następnie budyń i kasze mannę na koniec ubita piane i delikatnie wymieszać. Ser wyłożyć na ciasto na to ułożyć pokrojone w kostkę brzoskwinie, zetrzeć pozostałe ciasto bądź też je po prostu urywać kawałkami. Piec 60min.