Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis mam od Anna Tomczak tyle że go trochę zmodyfikowałam,Polecam w 100% sernik rozpływa się w ustach, wyszedł mi za pierwszym razem.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 189
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 129
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1072
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 517
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 67
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 189
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 129
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1072
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 517
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 67
Składniki
wykonanie :Margarynę utrzeć z cukrem na pulchną masę, dodawać stopniowo żółtka, po utarciu na gładką masę dodać ser. Po zmiksowaniu dodać budynie i kaszę manną oraz olejek, zmiksować. Następnie ubić białka dodać do masy serowej i delikatnie wymieszać(najlepiej ręką). Na spód blaszki wyłożonej papierem ułożyć herbatniki wylać masę serową. Wstawić do nagrzanego piekarnika na 180 stopni i piec 70-75 minut(w zależności od piekarnika). Najważniejsze do piekarnika na dno wstawić naczynie żaroodporne z wodą(cały czas piec sernik z tym naczyniem). Dzięki temu sernik tak mocno nie opada. Po upieczeniu piekarnik wyłączyć i zostawić ciasto z uchylonymi drzwiczkami do ostygnięcia.