Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny !
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
We wrzącej wodzie rozpuścić żelatynę i odstawić. Herbatniki ułożyć w tortownicy. W misce ubić kremówkę, pod koniec dodać cukier puder. Dodać jogurt naturalny i zmiksować. Miksując dodawać żelatynę. Masę przelać na herbatniki. Na masę poukładać owoce. Włożyć do lodówki by masa stężała. W tym czasie przygotować galaretki wg przepisu na opakowaniu ( użyć odrobinę mniej wody ). Odstawić do przestygnięcia. Na masę wylać tężejącą już galaretkę. Ponownie wstawić do lodówki do całkowitego stężenia galaretki.