Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 38
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 130
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 123
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 121
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 38
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 130
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 123
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 121
Składniki
Galaretkę cytrynową rozpuścić w jednej szklance wody, a czerwoną przygotować według instrukcji na opakowaniu.
Twaróg , obrane jaja i skórkę pomarańczową dwukrotnie zemleć , wymieszać z cukrem i galaretką cytrynową
Masło utrzeć na puch i wciąż ucierając dodawać twaróg.
Gładką masę przełożyć do tortownicy wypłukanej zimną wodą.
Na wierzchu ułożyć owoce , zalać je tężejącą czerwoną galaretką i na 3 - 4 godz wstawić do lodówki.