Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i delikatny. Pyszna propozycja na "słodki weekend"
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 180
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 419
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 449
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 180
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 419
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 449
Składniki
żelatynę rozpuść w 1/3 szklanki wody. Masło podgrzej. Do masła dodaj płatki i miód. Wymieszaj. Masę owsianą wyłóż na blaszkę (tortownica o średnicy 26 cm) wyłożoną papierem do pieczenia. Wyrównaj. Ser zmiksuj z cukrem. W osobnym naczyniu połącz żelatynę z jogurtem. Połącz obie masy. Wyłóż masę serową na blaszkę. Morele pokrój w cienkie paski. Posyp wierzch ciasta. Ozdób płatkami. Czekoladę rozpuść, połącz z masłem. Udekoruj ciasto. Schładzaj w lodówce do czasu aż ciasto stężeje.