Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik, który rozpływa się w ustach...Przepis dostałam od koleżanki mojej mamy, którą z tego miejsca pragnę serdecznie pozdrowić:)
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 140
Polecam.
Odsłon: 775
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 114
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 140
Polecam.
Odsłon: 775
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 114
Składniki
Z 8 białek ubij pianę. Dodaj cukier. Ubij ponownie.
Osobno w misce wymieszaj 2-krotnie zmielony ser, śmietanę, żółtka, olejek i budynie.
Do masy dodaj pianę z białek. Wymieszaj wszystko. Masę wylej na biszkopty.
Sernik pieczemy ok. 1 godziny w temp 180 stopni.