Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki, puszysty sernik z dodatkiem bananów to świetny deser!
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4802
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 942
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 230
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4802
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 942
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 230
Składniki
Dno tortownicy wyłożyć biszkoptami, żelatynę namoczyć w zimnej wodzie. Ser zmiksować z masą krówkową. Namoczoną w zimnej wodzie żelatynę rozpuścić w gorącym mleku. Śmietankę ubić na sztywno z cukrem pudrem. Do masy krówkowej przelać mleko z żelatyną i przełożyć śmietankę, połączyć.
Połowę masy przelać na biszkopty, ułożyć owoce i zlać pozostałą masą. Schować do lodówki na całą noc.
Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej z masłem, przelać na ciasto i udekorować bezami. Schować jeszcze do lodówki na ok. 60 min. Smacznego!