Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
maka,zoltka,proszek do pieczenia,cukier waniliowy,margaryna oraz cukier wymieszac i dokladnie zagniesc a nastepnie rowno ulozyc na blaszke podwijajac brzegi cukier,cukier waniliowy polaczyc z 3-ema jajami,dokladnie rozmiksowac,dodac ser,nastepnie olej,budyn,sok z cytryny ciagle miksujac na koniec dodac mleko i zmiksowana mase wlac na blaszke
piec w piekarniku w temp.200 st.przez 45 minut,nastepnie wlac na ciasto ubita piane z czterech bialek i trzech lyzek cukru pudru.piec 15 minut zycze smacznego