Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki przepis na polączenie sernika z budyniem i braku jajek w lodówce.
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 214
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 216
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5169
...ale pyszny.
Odsłon: 772
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 114
Polecam.
Odsłon: 660
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 214
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 216
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5169
...ale pyszny.
Odsłon: 772
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 114
Polecam.
Odsłon: 660
Składniki
1 budyń gotuję na mleku.Twaróg,serek waniliowy,proszek,cukier puder i op.budyniu mieszam mikserem do uzyskania jednolitej masy.
Herbatniki rozkładam na blachę i przykrywam większą ilością masy twarogowej.Masy ma zostać tyle do posmarowania góry ciasta.Na to rozkladam ugotowany budyń,
Do reszty masy dodaję kakao i mieszam.Masę rozkładam na budyń.Piekę w tem.200 stopni przez 60 minut.Po wyjęciu posypuję cukrem pudrem.Najlepiej kroić ciasto jak będzie zupełnie zimne.