Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z marchewką już nikogo nie dziwi. Z cukinią, z dynią, a nawet z burakiem - to również standard. Ale co powiecie na (oczywiście jednoporcjowe!) ciasto z selerem?
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 108
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 439
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32611
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 77
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 105
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 108
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 439
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32611
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 77
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 105
Składniki
Piekarnik nastawić do 180 stopni (grzanie: góra i dół). Mąkę pszenną pełnoziarnistą, płatki owsiane, jogurt, proszek do pieczenia, cynamon, imbir, kardamon, sól, jajko, miód oraz startego selera umieścić w naczyniu mieszającym. Wymieszać: obroty nastawić na 4, czas na 2 minuty. Połowę ciasta przelać do kokilki, nałożyć mus jabłkowy, a na to resztę ciasta. Wstawić do piekarnika i piec przez 30-40 minut. Gotowe.