Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Seler w musztardowym sosie na grzankach z łososiem"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Najpierw przygotuj sos, mieszając wszystkie jego .
Selera obierz i pokrój w cienkie plastry. Ułóż je jeden na drugim i posiekaj na zapałki. By warzywo nie ściemniało, przełóż je do miski z sosem i dokładnie wymieszaj.
Odstaw na godzinę, by smaki się przegryzły.
Na kromkach chleba układaj porcje selera, a na wierzchu plastry łososia. Podawaj od razu.Źródło: Pani