Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zróbmy sami nie kupujmy. Pyszne kamienie Abruzzo, to migdały w cukrze z dodatkami. Podaję WAM najprostszym przepis na te pyszne włoskie praliny. Następnym razem podam bogatszą wersją tego smakołyku.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Wszystko prażyć na małym ogniu. Skartelizować, mieszając drewnianą łyżką. Jak cukier przylgnie do migdałów, przełożyć na papier i ostudzić. Chociaż ciepłe są też bardzo dobre. Przechowywać w szklanym słoiku.