Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste połączenie, a smak rewelacyjny.
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 4516
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 852
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 4516
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 852
Składniki
Ziemniaki gotujemy w mundurkach do miękkości, cały czas sprawdzając aby się nie rozgotowały. Ugotowane odcedzamy i pozostawiamy do całkowitego wystygnięcia w łupince. Pory kroimy w pół paseczki i parzymy je we wrzącej wodzie, przez około 3 minuty, a następnie hartujemy w zimnej, odcedzamy i odstawiamy do odcieknięcia na sitku. Zimne ziemniaki obieramy ze skórki i kroimy w kostkę. Do pokrojonych ziemniaków dodajemy odcedzonego pora, majonez i przyprawy.
Wszystko dokładnie mieszamy i odkładamy na około 2 godziny do lodówki. Smacznego !!!