Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sałatka z wołowiną"
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 38
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 130
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 121
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 120
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 38
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 130
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 121
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 120
Składniki
Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu w osolonym wrzątku z dodatkiem łyżki oleju. Odcedź, przepłucz zimną wodą, żeby się nie sklejał.
Pomidory przelej wrzącą wodą i zdejmij z nich skórkę. Pokrój w dość dużą kostkę razem z obranym ogórkiem. Cebulę i mały pęczek natki pietruszki posiekaj.
Wszystkie sałatki połącz, dopraw solą i pieprzem, skrop olejem i wymieszaj. Na wierzchu rozłóż plastry pieczonej wołowiny.Źródło: Kurier TV