Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sałatka z wędzonym łososiem i granitą"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 375
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 375
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Składniki
Napój aloesowy przelej do miseczki i zamroź. Następnego dnia pokrusz go widelcem i wstaw do zamrażarki, przynajmniej na 2 godziny.
Awokado obierz i pokrój. Przełóż do miski. Dodaj część soku z cytryny i oliwy oraz sól do smaku. Delikatnie wymieszaj.
Odłóż 2 łyżki kiełków. Resztę wyłóż na duży półmisek. Następnie ułóż plastry łososia.
Posyp pokrojonym awokado i krążkami dymki. Skrop resztą oliwy i soku z cytryny. Posyp granitą z napoju aloesowego i pozostawionymi kiełkami.Źródło: Olivia