Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Sałatka z tuńczykiem po 2. roku życiu"
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 104
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 148
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 32
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 133
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 104
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 148
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 32
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 133
Składniki
Warzywa dokładnie umyj pod bieżącą wodą.
Sałatę porwij na małe kawałki, a rzodkiewkę pokrój w kostkę.
Pomidora zalej wrzątkiem. Odczekaj chwilę, a następnie zdejmij z niego skórkę i pokrój go na cząstki.
Jajko ugotuj na twardo. Gdy ostygnie, obierz je ze skorupki i pokrój na większe kawałki.
Tuńczyka odciśnij z sosu i rozdrobnij widelcem.
Wszystkie połącz, delikatnie mieszając.
Sałatkę polej jogurtem i posyp szczypiorkiem.Źródło: Mam dziecko