Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sałatka z tuńczykiem i cykorią"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 974
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 173
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 974
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 173
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Cykorie oczyść, odetnij głąby, listki porwij na dowolne kawałki (kilka liści zostaw do dekoracji). Cykorie ułóż na talerzu, oprósz solą. Tuńczyka osącz z sosu, podziel na kawałki, ułóż na cykorii. Jajka na twardo pokrój na szóstki, ułóż na sałatce. Posyp oliwkami.
Sos grecki przygotuj według instrukcji na opakowaniu. Skrop sałatkę, posyp rzeżuchą lub kiełkami.Źródło: Chwila dla Ciebie