Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienity orzeźwiający deser .Serdecznie polecam:)
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3186
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2822
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 34
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3186
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2822
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 34
Składniki
Galaretkę agrestową rozpuścić w sokach odlanych z puszek,około 400ml. Jak nie będzie tej ilości dodać przegotowaną wodę.Podgrzać do zagtowania wsypać galaretkę i wymieszać do rozpuszczenia. Galaretkę niebieską rozpuścić w 400ml wrzątku. Dać do wystudzenia,ja żeby było szybciej studziłam w zimnej wodzie. Mango obrać i pokroić w kostkę. Pozostałe owoce pokroić w kostkę,z granata wybrać pestki. Dać do pucharków,zalać tężejącą zieloną galaretką. Na wierzchnią warstwę dać galaretkę niebieską. Udekorować listkiem mięty.
Smacznego życzę!