Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Sałatka z soczewicy po 4. roku"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 39
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 39
Składniki
Paprykę umyj i usuń z niej gniazda nasienne. Następnie pokrój warzywo w drobną kosteczkę. Natkę pietruszki opłucz, osusz i posiekaj.
Drobno pokrój ugotowane na twardo jajko, plasterek wędliny oraz plasterek sera. Połącz te z gotowaną soczewicą oraz papryką i natką. Obrany ząbek czosnku zmiażdż, wymieszaj z oliwą i małą ilością soku z cytryny. Przygotowanym sosem polej sałatkę tuż przed podaniem.Źródło: Mam dziecko