Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sałatka z młodego szpinaku i kopru włoskiego"
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20676
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 51
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5191
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 58
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20676
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 51
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5191
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 58
Składniki
Zrób dressing: wymieszaj w misce sok z cytryny, ocet i musztardę. Następnie dodaj oliwę i jeszcze raz wymieszaj na gładki sos. Wlej miód, wsyp sól i pieprz, ponownie zamieszaj, dosyp szczypiorku.
Na talerzach rozłóż cztery równe porcje liści szpinaku i plastrów kopru włoskiego. Na wierzchu ułóż cebulę, polej sałatkę dressingiem. Podawaj jako przekąskę lub dodatek do obiadu czy kolacji.Źródło: Twój Styl