Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Sałatka z grzankami"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1188
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 122
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 141
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1188
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 122
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 141
Składniki
Kromki chleba upiecz na grillu i zrób z nich minigrzanki.
Szparagi pozbaw twardych końcówek i przekrój na połówki. Z papryki wytnij gniazda nasienne i potnij ją na kawałki, cukinię na plastry, a cebulę w piórka.
na sos wymieszaj i wstaw do lodówki.
Przygotowane warzywa ułóż na tacce, posyp przyprawą do grilla i upiecz.
Gotowe rozłóż na sałacie. Wierzch polej sosem, posyp grzankami i słonecznikiem.
30 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 190Źródło: Super TV