Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sałatka z fasolki szparagowej z pomidorkami"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8968
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 201
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 468
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8968
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 201
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 468
Składniki
Fasolkę umyj i odetnij końce. Zagotuj wodę z solą i wrzuć do niej fasolkę. Ugotuj na pół twardo.
Pomidorki umyj i przekrój na pół. Cebulę pokrój w krążki.
Na talerzyku połóż letnią fasolkę, pomidorki i odrobinę cebuli. Dopraw pieprzem, solą i pieprzem ziołowym. Skrop oliwą.Źródło: Takie jest życie