Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Sałatka z fasolki szparagowej"
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 205
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 205
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Składniki
PRZYGOTOWANIE:
Cebulę obierz i pokrój w piórka.
Fasolkę szparagową namocz w zimnej wodzie, odetnij końcówki, oderwij niteczki i ugotuj w osolonym wrzątku.
Na rozgrzanym maśle zeszklij cebulę, dodaj do niej fasolkę szparagową i tymianek. Przypraw solą i pieprzem.
Rozłóż warzywa na talerzach. Dodaj oliwki i zalej oliwą wymieszaną posiekanym czosnkiem.
Podawaj z bułką.Źródło: Kurier TV