Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sałatka z dorszem"
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5334
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 110
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5334
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 110
Składniki
Filet z dorsza umyj, osusz ręcznikiem kuchennym i potnij na drobne kawałki.
Obranego ogórka, pomidora i dymkę pokrój w kostkę i dodaj do ryby. Dolej sok wyciśnięty z limonek oraz mleczko kokosowe z puszki.
Całość wymieszaj, dopraw solą i pieprzem. Wstaw do lodówki na minimum 10 minut. Po tym czasie wyjmij i wyłóż je na talerze.
Danie posyp wiórkami kokosowymi i udekoruj liśćmi endywii oraz pokrojoną w paski papryką.
Czas: 40 min. 1 porcja = 190 kcalŹródło: Kurier TV