Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Sałatka warzywna"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 39
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 39
Składniki
Oderwij 2 duże, ładne liście z kapusty. Umyj je i osusz. Cukinię wyszoruj i pokrój w plasterki. Oprósz solą i odstaw na 15 minut, aby puściła sok. Następnie wytrzyj ją papierem kuchennym i wrzuć do miski.
Dodaj obrane, pokrojone w słupki marchewki, półplasterki pomidorów i paski czerwonej papryki. Umieść warzywa w liściach kapusty. Posyp je posiekanym szczypiorkiem i porwanymi kawałkami sałaty. Zalej całość oliwą z oliwek wymieszaną z przyprawami.Źródło: Kurier TV