Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sałatka śledziowa z chili"
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1101
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 142
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 176
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 117
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1048
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1101
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 142
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 176
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 117
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1048
Składniki
Rzepy obrać, opłukać i wydrążyć, by powstały kokilki na sałatkę.
Śledzie namoczyć, osączyć na ręcznikach papierowych. Pokroić w paski. Cebulę pokroić w piórka, oba rodzaje ogórków i rzodkiewki w plastry. Papryczki i koper posiekać.
Wszystkie sałatki wymieszać (zostawić po trochu kopru, cebuli i papryczek do dekoracji). Zrobić sos z oleju i musztardy, doprawić solą, pieprzem i cukrem. Polać sałatkę. Napełniać nią przygotowane naczynia z rzepy. Udekorować odłożonym koprem, cebulą i papryczką.
ok. 35 minutŹródło: Twoje Imperium