Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Sałatka śledziowa inaczej"
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 67
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 316
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 280
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 67
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 316
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 280
Składniki
Filety pokrój w drobną kostkę razem z obraną cebulą, porem, jabłkiem.
Kawałki pora posyp solą i odstaw, by zmiękł.
Przełóż do miseczki, dodaj śmietanę oraz pieprz. Całość wymieszaj.
Plastry łososia potnij w paski.
Pieczonego buraka obierz ze skóry, a następnie obieraj jak jabłko (tworząc długą wstążkę).
Owiń nim sałatkę, po czym domknij paskiem łososia. Udekoruj całość natką.
Czas przygotowania: 30 min . Ilość kalorii na 1 porcję: 190. Stopień trudności: średnie.Źródło: Telemax