Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sałatka selerowa"
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 197
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 197
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Składniki
Seler wyszoruj. Włóż do osolonego wrzątku, ugotuj na półmiękko. Ostudź, obierz, zetrzyj na tarce o małych oczkach.
Seler połącz z twarożkiem, ziołami i posiekanym czosnkiem. Przypraw do smaku. Ułóż na liściach cykorii lub sałaty.
Kiwi, awokado i rzodkiewki obierz, pokrój na cienkie plasterki. Udekoruj każdą łódeczkę, posyp pokrojonymi orzechami włoskimi.
<strong>Czas przygotowania 35 min, ilość porcji 8, cena za porcję 2,20 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie