Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sałatka rybna z ryżem"
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 127
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 152
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 874
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 127
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 152
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 874
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Składniki
Rybę pokroić w kostkę i upiec na grillu. Ryż ugotować (na 2 miarki wody 1 miarka ryżu) i wystudzić.
Pomidory pokroić w drobną kostkę, oliwki w plasterki. Cebulę posiekać, papryczkę pokroić w drobniutką kostkę. Połączyć cebulę, pomidory, papryczkę, oliwki, kapary, ryż i rybę.
Skropić sokiem z cytryny, doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Udekorować plasterkami cytryny.
Przed grillowaniem rybę można zamarynować w jogurcie naturalnym z dodatkiem czosnku – będzie dużo smaczniejsza!
ok. 60 minut.Źródło: Twoje Imperium