Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Sałatka pieczarkowo-fasolkowa"
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 35
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 20
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 702
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 150
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 81
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 35
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 20
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 702
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 150
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 81
Składniki
<strong>Przepis przysłała Małgorzata Pankiewicz z Gowina</strong>
Końce fasolki odetnij, pokrój na 3-4 cm kawałki. Ugotuj na półtwardo w osolonej wodzie. Osącz, ostudź.
Jajka pokrój w kostkę. Szczypiorek posiekaj, pieczarki pokrój na plasterki. wymieszaj z fasolką i majonezem, przypraw do smaku solą i pieprzem.
Czas przygotowania: 20 min, ilość porcji: 6, cena za porcję: 1,20 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie