Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Sałatka pasterska posypana owczym serem"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 288
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 51
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 48
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 288
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 51
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 48
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Składniki
Obydwa rodzaje fasoli przełóż na sitko, opłucz pod bieżącą wodą i osącz. Cebule obierz, pokrój w cienkie plasterki. Skrop octem, odłóż na kilka minut. Sałatę opłucz, osusz, liście porwij na kawałki. Papryczkę chili oczyść z pestek, strączek jak najdrobniej posiekaj.
Zioła wymieszaj z chili, oliwą i cebulą. Połącz z resztą przygotowanych składników. Całość przypraw do smaku solą, pieprzem i cukrem. Odstaw na godzinę, aby smaki dobrze się przeniknęły. Przed podaniem sałatkę posyp pokruszonym serem owczym.
15 min (plus marynowanie). Porcja: 420 kcal.Źródło: Naj