Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sałatka owocowa podana w arbuzie"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 15
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 10
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 277
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 15
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 10
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 277
Składniki
Wyszoruj arbuza. Wytnij cały miąższ, tak, by została sama skóra. Brzegi natnij w trójkąciki (jak koronę). Część miąższu pokrój w kostkę i przełóż do miski.
Truskawki umyj, odetnij szypułki, przekrój na połówki. Jagody i maliny wypłucz w zimnej wodzie.
Dodaj owoce do miski z arbuzem, dosyp małe winogrona.
Całość zalej miodem. Umieść owocową mieszankę w skorupie arbuza. Wierzch sprys kaj bitą śmietaną.
<strong>Przepis nadesłała: Magda Bednarek</strong>Źródło: Kurier TV